Aká je farba roka 2024?

Farba roka 2024

Čo je nového v móde? Odtieň, ktorý nám pripomína sladké letné dni a čerstvé broskyne. Áno, Peach Fuzz je farbou roka 2024 a je to viac ako len odtieň - je to spôsob, ako pridať do vášho šatníka štipku sladkosti a zábavy.

Farba roka 2024
Farba roka 2024

Prečo je Peach Fuzz skvelým výberom pre plus size módu? Pretože je to farba, ktorá vám dodá sebavedomie a štýl bez toho, aby ste sa museli trápiť nad kombinovaním farieb a vzorov. Je to ako malý kúsok slnečného dňa, ktorý nosíte so sebou.

Ako túto farbu zahrnúť do vášho šatníka? Stačí si vybrať šaty, sukne, blúzky alebo akékoľvek iné oblečenie v odtieni Peach Fuzz a voila! Máte štýlový a trendy outfit, v ktorom sa budete cítiť ako kráľovná broskyňového sadu. ツ

Farba roka 2024

Bohužiaľ v plus size fashion ešte stále prevládajú tmavé farby oblečenia, ale my Vám ukážeme opak. Tie svetlejšie farby majú naozaj šmrnc. Čo poviete? :) 

Ešte stále váhate? Pridajte kúsok oblečenia vo farbe Peach Fuzz do vášho šatníka a nechajte svoju plus size figúru zažiariť s touto sladkou novinkou. Budete ohromené, ako jednoducho môže farba zmeniť váš vzhľad a náladu.